Ngarep > Produk > Lampu Kuku

Lampu Kuku

Seri iki sakaLampu Kukugampang digawa, gampang digunakake, lan katon apik gayane. Sun9 Nail Dryer cepet lan nyaman. Kurang wattage nanging cepet - pangatusan sing bisa nyuda wektu ngobati 50% utawa overheat tinimbang pengeringan liyane. Produk sakaLampu Kuku include Sun9 Nail Dryer, Sun4 Lampu Kuku, Sun5 Lampu Kuku, SUN2 Lampu Kuku, Nail Led Lamp, Nail Light Lamp.
View as  
 
Pengering Kuku Sun

Pengering Kuku Sun

Pengering Kuku Sun nyelehake Leds ngubengi kuku lan garing ing kabeh sudhut. Portable lan gampang digunakake. Pengering Kuku Sun9 kanthi otomatis bisa ngrasakake driji lan nguripake utawa mateni. Saben sampeyan menet tombol, sampeyan bisa miwiti Sun9 Nail Dryer sajrone telung puluh detik. Pas kabeh tangan lan sikil. Bisa digunakake kanthi apik kanggo kabeh poles gel, kayata gel led, gel uv, tukang gel. Ora prelu ngganti bohlam. Sun9 Nail Dryer cepet lan nyaman. Kurang wattage nanging garing cepet sing bisa nyuda wektu ngobati 50% utawa panas banget tinimbang pengeringan liyane.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sun Nail Lamp

Sun Nail Lamp

Grosir Sun Nail Lamp asli kanthi 36 pcs LED bolam 48w tenaga kanthi cepet ngobati teknologi anyar kanthi kacepetan tamba kaping pindho kanthi tenaga 58watt nalika terus tombol pencet / mati nganti 2-3 detik. Nalika sampeyan cepet-cepet menyang njaba, Sun4 Nail Lamp bakal ngeringake kuku luwih cepet tinimbang mesin liyane sing paling cepet ing 5-10 detik uga mode panas sing sithik mbantu sampeyan nikmati seni kuku kabeh wektu. Sun4 Nail Lamp duwe fungsi memori sing cerdas, sampeyan bisa menet wektu kanggo 2 detik kanggo daur ulang kuku. Lampu UV amba supaya sampeyan bisa uga garing gel sikil.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Kuku Sun5

Lampu Kuku Sun5

Grosir sun5 kuku kuku Produsen OEM 48watt lan total 24 pcs bohlam sing dipasang ing mesin. Kualitas lan desain populer nggawe barang iki uga lampu Sunone dadi model kuantitas paling gedhe ing pasar grosir. Nduwe tampilan LED sing gedhe banget kanggo nuduhake wektu kanthi jelas nalika pangguna sing nggawe pangatusan seni kuku ngerti wektu kanthi cetha, uga desain ndhelik nggawe layar angel rekasa nalika mlebu ing njero ruangan. Lampu iki uga nduweni landhesan kanggo papan sing beda kaya ing papan sing ora resik, sampeyan isih bisa dipasang, amarga krana gampang dipisahake, dicuci, ora ana listrik.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Kuku SUN2

Lampu Kuku SUN2

Pabrik Lampu Kuku SUN2 langsung karo rega murah lan stok jumlah gedhe. Lampu Kuku SUN2 dirancang kanggo ahli kuku profesional. Cepet ngobati gel UV / Pembangun / Gel LED / gel akrilik / Gel magnetik / lem Permata / Lem tempel / Base Coat / Top Coat Max 48w 33 manik-manik LED ngobati gel kuku kuku. Lampu Kuku SUN2 Lampu LED saka merek lan gampang didol ing pasar â € Amarga kabeh pelanggan nampa.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Led Kuku

Lampu Led Kuku

Lampu UV power exchange 24wX48w profesional. Lampu Kuku Led nduweni 3 warna lan kasedhiya kanggo warna ODM sing dibutuhake. Timer lampu 45s / 90s / 120s kanggo ngobati macem-macem gel kuku, gel mata kucing, gel ekstensi, gel UV cepet banget lan ora lara, ora mbebayani. Ora kaya biasane Nail Led Lamp wektu pangatusan cepet ana ing sangisoré 10 s campuran sumber cahya ganda sing alus lan empuk karo LED / UV. Kita minangka produsen lampu kuku lan ndhukung kabeh jinis layanan OEM.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Lampu Lampu Kuku

Lampu Lampu Kuku

Lampu cahya paku ATC-UV2 kanthi 24 LED alat salon kuku berkualitas tinggi. Iki minangka stasiun gel profesional kanggo toko, nggunakake pribadi lan digawe nganggo PC ABS sing andal. Nduweni fitur teknis sing apik lan cahya alus sing ora bakal krasa sumunar nalika cahya srengenge nyentuh mripatmu. Saliyane profesional, Mesin iki gampang nggunakake lampu UV lan nyaman nggunakake lampu cerdas.

Waca liyaneKirim Pitakonan
<1>
Atocnail minangka salah sawijining manufaktur lan tembung kunci Lampu Kuku ing China. Pabrik kita nggoleki grosir lan distributor. Kita ndhukung layanan OEM lan ODM, narik pelanggan ing saindenging jagad kanthi rega terjangkau, gaya paling anyar lan {kata kunci} bermutu.