Stasiun Pengering Gel
  • Stasiun Pengering Gel - 0 Stasiun Pengering Gel - 0
  • Stasiun Pengering Gel - 1 Stasiun Pengering Gel - 1
  • Stasiun Pengering Gel - 2 Stasiun Pengering Gel - 2

Stasiun Pengering Gel

Grosir 24w 15 potong manik-manik LED Stasiun Pengering Gel. Lampu kasebut minangka ukuran tengah lipat lan portebel nggunakake port USB-A mikro sing gampang digunakake lan bisa ditrapake ing papan sing dikarepake. Beda karo stasiun obat sing biasa, Stasiun Pengering Gel duwe sumber dual LED UV ora nganggo cahya ultra lan ora bakal tangan ireng nalika nggawe seni salon kuku. Kita uga fokus marang perlindungan lingkungan lan digawe saka bahan PC ijo, Kanthi teknologi dhuwur . Omah iki atos, alus, ora ana ambune uga ora bakal cair yen digunakake suwe banget (Ing watesan manual).

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Stasiun pengering gel UV 24w profesional kanggo polesan biasa

Grosir 24w 15 potong manik-manik LED stasiun pengering kuku UV. Lampu kasebut minangka ukuran tengah lipat lan portebel nggunakake port USB-A mikro sing gampang digunakake lan bisa ditrapake ing papan sing dikarepake. Beda karo stasiun ngobati normal, Duwe sumber dual lampu UV sing ora nganggo cahya ultra lan ora bakal tangan ireng nalika nggawe seni salon kuku. Kita uga fokus marang perlindungan lingkungan lan digawe saka bahan PC ijo, Kanthi teknologi dhuwur. Omah iki atos, alus, ora ana ambune uga ora bakal cair yen digunakake suwe banget (Ing watesan manual)

Iki minangka salah sawijining alat pengering kuku kanggo polesan biasa, set lampu UV LED kalebu:

1. Awak lampu kuku

2. adaptor daya

3. Manual pangguna

1. Pambuka Produk stasiun pengering gel UV 24w Profesional kanggo polesan biasa

Tampilan LED lampu gel didhelikake ing sangisore omah plastik, sing ora retak nalika tiba saka meja. Uga ngeringake gel mata kucing, gel ekstensi, gel kuku tradisional lan gel UV. Uga dirancang kanggo 2 tangan kanthi ukuran luwih gedhe tinimbang tangan liyane sing bisa dilebokake ing mesin lan duwe salon seni kuku sing nyaman. Sawetara pengering kuku nyebabake rasa nyeri, lan tangan pangguna ireng, nglarani mata, nanging iki dirancang kanggo bocah sanajan bocah enom bisa nggunakake ora krasa lara. Permukaan cet Manggang Putih Mutiara, katon resik, tekstur sing apik, ora gampang digaru, trep lan resik.

2. Parameter Produk (Spesifikasi) stasiun pengering gel UV 24w Profesional kanggo polesan biasa

Panjang gelombang mesin pengering manik 24W 365 + 405nm Pabrikan Atocnail
Jinis didol Pabrik lampu pengering kuku Kustomisasi ODM Nggih

3. Gunakake manual lan Aplikasi stasiun pengering gel UV 24w profesional kanggo polesan biasa

1. Pencet sumber listrik menyang stopkontak listrik

2. Tombol penet 30s, layar LED digital bakal miwiti mundur kaping 30, pencet maneh kanggo mungkasi wektu saiki lan cara sing padha kanggo ngolah pangatusan manikur 60an.

Jeneng produk 24w stasiun pengering kuku
Leds Bohlam 15 pcs
Kabel utawa nirkabel Kabel nganggo port usb mikro
Wektu urip Luwih saka 50000H
Nomer bagean Atocnail ATC-IGT24W
Werna Biru / Abang / Jambon / Putih / Ijo / Ireng
Output / input 100-240V AC 50 / 60HZ 12v 1.5a
Ukuran produk 227mm * 125mm * 24mm

4. Detail Produk stasiun pengering gel UV profesional 24w kanggo polesan biasa

1. Lampu iku trep amarga sing duwe bisa dilipat uga kualitas sing sampurna nggawe rame rame kanthi geter sithik. Cocog kanggo toko seni kuku lan panggunaan omah. Fitur:

2. mesin UV kuku minangka aksesoris khusus kanggo salon kuku lan bisa garing lan ngobati kabeh gel kaya tukang, gel UV, gel LED lan liya-liyane.

3. Radiasi kuwat, nggunakake nyedhaki cahya putih sing ora mbebayani kuku, mripat lan kulit, cocog banget kanggo kesehatan.

4. Iki nduweni sumber cahya dobel 365nm lan 405nm, sing garing kuku UV-lem lan gel kuku LED lan liya-liyane. Ora prelu kuwatir mbedakake gel kuku.

5. Bisa ngeringake kuku kanthi cepet kanthi efisiensi sing dhuwur.

6. Bisa diwiwiti kanthi otomatis yen sampeyan nglebokake tangan menyang mesin.

7. Kanggo tampilan cilik lan modis, bisa uga portebel lan gampang dioperasikake.

5. Kualifikasi Produk stasiun pengering gel UV 24w Profesional kanggo polesan biasa

Produsen pasokan 12 wulan njamin layanan kanggo lampu kuku LED.

Yen item cacat, sampeyan bisa njupuk foto utawa video menyang koleksi kasebut sawise dikoleksi, kita bakal ngatur ganti utawa mbalekake. Kita pancen jujur ​​ing bisnis lan golek kasempatan luwih akeh.

6. Ngirim, Kirim Lan Nganggo stasiun pengering gel UV 24w Profesional kanggo polesan biasa

Pangiriman: Disedhiyakake dening kita. Kirim menyang kutha utawa ing panggonan sing sampeyan karepake.

Ngirim wektu: Gumantung saka jumlah cahya manikur sing sampeyan pesen

Barang rega: FOB utawa CIF

7. FAQ stasiun pengering gel UV profesional 24w kanggo polesan biasa

Apa aku bisa entuk sertifikasi amarga negara kasebut butuh?

Ya, kita bisa entuk sertifikasi apa sing sampeyan butuhake. Rega regane murah lan kita bisa nemokake perusahaan uji sertifikasi kanggo nerusake.

Iki produk sampeyan?

Ya, Iki produk sing ndhukung layanan ODM. Uga rega murah asli kanggo Grosir.

Hot Tags: Stasiun Pengering Gel, Produsen, Pemasok, OEM, ODM, Cina, Pabrik, Rega, Paling Anyar, Grosir, Distributor

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.